Влае

Влае

Објектот се наоѓа на самиот брег на реката Вардар во населбата Влае.  Лоциран е на тивко место, достапно до  двете главни сообраќајници бул. Партизански одреди и бул. Васил Чакаларов, во близина на познати маркети, училиште, детски игралишта. Располага со 76 станови, од  кои голем број се продадени. Објектот располага со сопствен парк, паркинг, подземи гаражи со автоматски врати, два лифта,  широки природно осветлени ходници.

Становите се ексклузивни, конфорни, со големи тераси кои дополнително го зголемува уживањето на локацијата со поглед кон Вардар, Водно, Скопска Црна Гора и Шар Планина.

Вградените материјали се со висок квалитет

Инфо :

  • Адреса : Ул. Сливовска бб, Скопје
  • Инвеститор : Лутарико доо Скопје
  • Проектант : Лутарико доо Скопје
  • Изведувач : Дар-Дизајн доо Скопје
Одбери кат